Mostrant de 21 a 30 de 69 notícies disponibles
-
Club de Tast
Seguim amb el Club de Tast, organitzat per la Facultat d'Enologia de la URV i l’Associació d’enòlegs i enòlogues de Catalunya.
-
Club de Tast
Seguim amb el Club de Tast, organitzat per la Facultat d'Enologia de la URV i l’Associació – Col·legi d’enòlegs i enòlogues de Catalunya.
-
Jornades de Portes Obertes 2023
Les Jornades de Portes Obertes són activitats d'orientació universitària que serveixen per conèixer millor els graus que pots estudiar a la URV i com és la universitat: el professorat et detallarà, per exemple, com s'organitzen els graus, quines sortides professionals tenen i quin tipus de pràctiques i mobilitats hi ha; alumnes o exalumnes t'explicaran com és l'experiència d'estudiar a la URV, i, el més important de tot, és l'ocasió per plantejar directament al professorat o alumnat, els dubtes que tinguis i aclarir-los.
Paral·lelament a les Portes Obertes presencials, l'equip tècnic d'orientació universitària de la URV organitza una xerrada informativa en línia sobre els aspectes administratius que cal saber per estudiar un grau: la preinscripció universitària, com és l'assignació de places i quines beques i ajuts podeu obtenir els estudiants de primer de grau. També donen a conèixer quins serveis tindràs a la teva disposició per aprofitar al màxim l'etapa universitària tant dins com fora de les aules.
-
Eleccions a representants d’estudiants a la Junta de Facultat d’Enologia.
Es convoquen les eleccions a representants de la Junta de la Facultat d’Enologia corresponents al col·lectiu d’Estudiants.
-
3a Edició de la Beca d'Investigació Eduard Puig Vayreda
Les propostes de projecte i candidatures es poden presentar fins el 17 de març de 2023.
-
Club de Tast
Torna el #ClubdeTast organitzat per La Facultat d'Enologia de la URV i l’Associació d’enòlegs i enòlogues de Catalunya.
-
Congrés Internacional ACE de l’Enologia i el Cava i Nit de l’Enologia 2022.
Ja estan obertes les inscripcions per al Congrés Internacional ACE de l'Enologia i del Cava i La Nit de l'Enologia 2022.
-
Acte de lliurament del XXI premi d'Enologia "Jaume Ciurana"
-
XXIè premi d'Enologia Jaume Ciurana
La data límit per presentar la sol·licitud és el 7 d'octubre de 2022 a les 13:00 h.
-
II Edició del Premi al millor Treball de Fi de Màster i I Edició del Premi al millor Treball de Fi de Grau
Aquests guardons pretenen ser elements incentivadors per a potenciar treballs innovadors i d'excel·lència al camp de la Nutracèutica.