-
INFORMACIÓ PER A...
VÍDEO TUTORIAL MOODLE
SERVEIS URV
CENTRE DE RECURSOS PER A L'APRENENTATGE I LA INVESTIGACIÓ (CRAI) |
BENVINGUTS I BENVINGUDES A LA FACULTAT D'ENOLOGIA!
A continuació us donem la següent informació de cara a l'inici del curs 2020-21 per als ensenyaments de la Facultat d'Enologia:
Informació sobre l'inici de curs
El mes de setembre s'inicia la matrícula del curs 2020-21 i des de la Secretaria de Gestió Acadèmica de Campus se t'enviarà informació específica però pots consultar la informació general a la següent adreça web:
http://www.urv.cat/ca/universitat/estructura/gestio/suport-activitat/gestio-academica/automatricula/
Per a qualsevol dubte o aclariment pots adreçar-te a la Secretaria de Gestió Acadèmica del Campus Sescelades secretaria.scs(ELIMINAR)@urv.cat
Jornada d'Acollida Curs 2020-21
El dies 28 i 5 d'octubre de 2020 de setembre tindrà lloc la Jornada d'Acollida a la Facultat d'Enologia.
Grau d'Enologia: Dia 28 de setembre. Hora inici: 13 h. Aula 202
Grau de Biotecnologia: S'informarà en el seu moment de l'assignacio de grups de cada estudiant
Grup A: Dia 28 de setembre. Hora inici: 12 h. Aula 101
Grup B: Dia 5 d'octubre. Hora inici: 12 h. Aula 101
L'assistència és obligatòria. L'absència s'haurà de justificar formalment (certificat mèdic, etc...).
Podeu consultar el programa detallat de la Jornada:
Cursos zero de Química General, Física i Matemàtiques (Pendent Actualitzar dates i horaris)
OBJECTIU: Introduir els principals conceptes de Química General, Física i Matemàtiques a través de classes teòriques i de problemes.
Dates: del 15 al 25 de setembre
Horaris: 8:00 h. - 14:00 h.
Lloc: ONLINE (TEAMS)
Important: Per accedir als cursos zero a través de Teams, us informem que heu d' entrar al moodle de la URV i allí trobareu els espais de les assignatures zero. Dins de cada espai hi ha l' enllaç al Teams.
Els alumnes que ja estan matriculats, han d’ entrar al Moodle amb les credencials que fan servir per a tots els altres serveis de la URV ( inicialment DNI i data naixement).
Els estudiants que encara no estan matriculats poden entrar- hi com a convidats. En aquest cas us facilitem els enllaços:
Física: https://campusvirtual.urv.cat/course/view.php?id=87694
Contrasenya: CZ-fisica-URV
Química: https://campusvirtual.urv.cat/course/view.php?id=87695
Contrasenya: CZ-quimica-URV
Matemàtiques: https://campusvirtual.urv.cat/course/view.php?id=87696
Contrasenya: CZ-mates-URV
Els cursos són gratuïts
Horaris i Calendari Acadèmic 1r Curs
El dia 28 de setembre, s'iniciaran les classes dels graus de 1er curs.
Sessió Orientació 1er curs Grau Enologia i Grau Biotecnologia.
Dia 8 d'octubre. Hora: 16:00 h a través programa TEAMS
Pla d'Acció Tutorial (PAT)
El tutor és la persona que us permet disposar d'un suport continuat, per tal de donar resposta als problemes i necessitats relacionats amb la seva vida universitària.
- Presentació
- Dates Claus:
S'informarà en el seu moment de l'assignacio de grups de cada estudiant
Formació |
Grau de Biotecnologia |
Grau d'Enologia |
Seguretat als laboratoris Presentació Fitxa de Seguretat |
1 d'octubre 2020 15:00 h. |
30 setembre 2020 15:00 h. |
CRAI Presentació |
15:00 h. 7 d'octubre Formació Virtual Via Teams |
15:00 h. 6 d'octubre Formació Virtual Via Teams |
Introducció al Moodle Campus virtual URV |
Enllaç al Vídeo (durada 4 minuts) Català https://www.youtube-nocookie.com/embed/TJhFLWPkdA0?list=PLv5PRtmqoNXNw1a3t1hSr1ST3s_tHM3t3 Castellà |
Enllaç al Vídeo (durada 4 minuts) Català https://www.youtube-nocookie.com/embed/TJhFLWPkdA0?list=PLv5PRtmqoNXNw1a3t1hSr1ST3s_tHM3t3 Castellà |
Normativa de Seguretat
- Benvolguts estudiants,
- Comença un nou curs acadèmic, i una nova experiència per a vosaltres, en la que tot serà nou. El meu desig és que us sigui el més profitosa possible ja que ben segur us pot canviar la vida. La Facultat d'Enologia és un centre singular, petit respecte a d'altres de la nostra Universitat, però amb gent sempre disposada a ajudar-vos en totes les qüestions que us sorgeixin. No dubteu en preguntar qualsevol cosa que us inquieti, estem a la vostra disposició; heu de ser els millor enòlegs i biotecnòlegs d'aquí 4 anys.
- Benvinguts!
- Joan Miquel Canals
- Degà de la Facultat d'Enologia