Universitat Rovira i Virgili

Club de Tast organitzat per la Facultat d'Enologia

És una activitat oberta a tots els estudiants i professors de la Facultat d'Enologia que consisteix en fer sessions de tast. Per a cada sessió es convida un celler, que serà l'encarregat de portar i presentar els vins per tastar. Els alumnes tindran prioritat sobre els professors. 

El Club de Tast és una activitat distesa i divertida pels estudiants i professors de la Facultat d'Enologia fora de l'horari lectiu que a més permeti interactuar i conèixer diferents cellers de les D.O. catalanes.  

Ser membre del Club de Tast és molt fàcil. Només s'ha d'omplir la fitxa d'inscripció, la qual cosa donarà opció a participar en les sessions programades pel Club de Tast.  

La programació de les sessions del Club de Tast s'enviaran als membres del Club i també es publicaran a la pàgina web i al Facebook de la Facultat. Aquestes sessions es realitzaran a l'Aula de Tast de la nostra Facultat, el que implicarà que l'aforament estarà limitat a 30 persones i per tant, els membres hauran d'inscriure's per assistir a les diferents sessions.

Us animem a inscriure-vos al Club de Tast "Facultat d'Enologia".
Segur que ens divertirem!