
La biotecnologia és una ciència especialitzada en l'estudi i la utilització dels éssers vius i dels seus mecanismes biològics amb l'objectiu de crear nous productes o tècniques. Els estudis de Grau permeten conèixer les principals metodologies experimentals en biologia molecular per desenvolupar nous processos relacionats amb l'alimentació saludable i amb la biomedicina. A l'acabar els estudis, els estudiants han de ser capaços d'aplicar aquests processos en àmbits com la indústria mèdica, farmacèutica, alimentària, cosmètica i mediambiental.
►Informació curs 2022/23:
|
Calendari |
Horari |
Exàmens parcials (1r QT) |
Exàmens parcials (2n QT) |
Exàmens segona convocatòria |
1r |
► |
► |
► |
► |
►
|
2n |
► |
► |
► |
3r |
► |
► |
► |
4t |
► |
► |
► |
|
|
Pràctiques |
|
|
|
►Informació curs 2021/22:
|
Calendari |
Horari |
Exàmens parcials (1r QT) |
Exàmens parcials (2n QT) |
Exàmens segona convocatòria |
1r |
► |
► |
► |
► |
►
|
2n |
► |
► |
► |
3r |
► |
► |
► |
4t |
► |
► |
► |
|
|
Pràctiques |
|
|
|

-
> L'objectiu és conèixer i dissenyar nous processos relacionats amb la biomedicina i l’alimentació saludable