Universitat Rovira i Virgili

Visita la Facultat


Benvingut/da a la Facultat d’Enologia

GRAU D’ENOLOGIA

La professió d'enòleg o enòloga combina tres disciplines: la biologia, la química i l'enginyeria de processos. En aquests estudis aprendràs el procés d'elaboració del vi: des de la biologia i el conreu de vinyes, la fermentació del most i les tècniques d'anàlisi sensorial, fins a l'embotellament. A més, s'inclouen en la formació aspectes rellevants com ara el màrqueting, l'exportació, la sommelieria, l'enoturisme o les habilitats de comunicació.

GRAU DE BIOTECNOLOGIA

Com a biotecnòleg o biotecnòloga t'especialitzaràs en l'estudi i la utilització dels éssers vius i dels mecanismes biològics. En aquest grau coneixeràs les metodologies experimentals que et permetran treballar en desenvolupar processos relacionats amb l'alimentació saludable i amb la biomedicina. A més, seràs capaç de passar a escala aquests processos per fer-los possibles en àmbits com la indústria mèdica, farmacèutica, alimentària, cosmètica i mediambiental, amb l'objectiu de fer avançar la societat.