ALTRES ENSENYAMENTS

La professió d'enòleg o enòloga combina tres disciplines: la biologia, la química i l'enginyeria de processos. En aquests estudis aprendràs el procés d'elaboració del vi: des de la biologia i el conreu de vinyes, la fermentació del most, les tècniques d'anàlisi sensorial, química i microbiològica fins a l'embotellament.
►Informació curs 2025/26:
| Curs | Calendari | Horaris |
Exàmens parcials 1er Q |
Exàmens parcials 2n Q |
Exàmens 2ª convocatòria |
| 1er | ► | ||||
| 2n | ► | ► | ► | ► | ►1er Q |
| 3er | ► | ►2n Q | |||
| 4t | ► |
►Informació curs 2024/25:
| Calendari | Horaris | Exàmens parcials (1er Q) | Exàmens parcials (2n Q) | Exàmens 2ª conv. | |
|---|---|---|---|---|---|
| 1er | ► | ||||
| 2n | ► | ► | ► | ► | ► 1r Q |
| 3r | ► | ► 2n Q | |||
| 4t | ► |
-
> El grau inclou l'aprenentatge d'aspectes clau en màrqueting, exportació de vins i habilitats de comunicació

