Universitat Rovira i Virgili. La universitat pública de TarragonaPortada > Serveis > Club de Tast

Facultat d'EnologiaServeis

Club de Tast

CLUB DE TAST "FACULTAT D'ENOLOGIA"

Benvolguts estudiants!

Des de la Facultat d’Enologia estem organitzant un Club de Tast .  

  • En què consistirà el Club de Tast?

Serà una activitat oberta a tots els estudiants i professors de la Facultat d’Enologia que consistirà en fer sessions de Tast. Per a cada sessió es convidarà un celler, que serà l’encarregat de portar i presentar els vins per tastar. Els alumnes tindran prioritat sobre els professors. 

  • Per què aquest Club de Tast?

El Club de Tast vol ser una activitat distesa i divertida pels estudiants i professors de la Facultat d’Enologia fora de l’horari lectiu que a més permeti interactuar i conèixer diferents cellers de les D.O. catalanes.  

  • Com em puc fer membre del Club de Tast?

Ser membre del Club de Tast es molt fàcil. Només s’ha d’omplir la fitxa d’inscripció, la qual cosa donarà opció a participar en les sessions programades pel Club de Tast.  

  • Com funcionarà el Club de Tast?

La programació de les sessions del Club de Tast s’enviaran als membres del Club i també es publicaran a la pàgina web i al Facebook de la Facultat. Aquestes sessions es realitzaran a l'Aula de Tast de la nostra Facultat, el que implicarà que l’aforament estarà limitat a 30 persones i per tant, els membres hauran d’inscriure’s per assistir a les diferents sessions.

Us animem a inscriure-vos al Club de Tast “Facultat d’Enologia”. Segur que ens divertirem!
 


Informació