Universitat Rovira i Virgili. La universitat pública de Tarragona



Portada > Grups de recerca > Socis

Facultat d'Enologia



Grups de recerca

Socis

Petites i Mitjanes Empreses:

  • Boteria Torner (Soci 2, Workpackage 1). Mida: 15 treballadors. Activitat: Construcció de barriques.
  • Cavalli Cav. Ferdinando Snc (Soci 3, Workpackage 2). Mida: 3 treballadors. Activitat: Producció de vinagre balsàmic tradicional.
  • Vinaigrerie La Guinelle (Soci 7, Workpackage 2). Mida: 2 treballadors. Activitat: Producció de vinagre tradicional.
  • Viticultors Mas d’en Gil (Soci 8, Workpackage 2). Mida: 12 treballadors. Activitat: Producció de raïm i vi. Producció de vinagres com a activitat secundària.

Centres de Recerca:

  • Universitat Rovira i Virgili (Soci 1, Workpackage 3 i Gestió). Mida: 2000 treballadors, 15000 Estudiants. Grup de recerca: Biotecnologia Enologica. Paper al Projecte: Coordinació i lideratge, implicació a les anàlisis microbiològiques.
  • Universitat de Modena i Reggio Emilia (Soci 4, Workpackage 3). Mida: 1260 treballadors, 16000 Estudiants. Paper al Projecte: Anàlisis microbiològiques.
  • Universidad de Sevilla (Soci 5, Workpackage 4). Mida: 5500 treballadors, 65000 Estudiants. Grup de recerca: Derivados de la uva. Paper al Projecte: Anàlisis químiques i sensorials.
  • Université de Geneve (Soci 6, Workpackage 5). Mida: 3318 treballadors, 14620 Estudians. Grup de recerca: Bioenergetics and Microbiology. Paper al Projecte: Producció de vinagres submergits, caracterització morfològica dels bacteris acetics.

Informació