Universitat Rovira i Virgili

Els nostre vins

L'elaboració de vi és un camí d'aprenentage continu. Cada any aprofitem una part de les vinificacions que fem al Celler experimental de Mas dels Frares i embotellem una sèrie limitada. En cada ampolla hi ha dipositada la il·lusió de l'aprenent i l'experiència dels responsables del Grau d'Enologia.

Negre Jove

Una mescla de diferents varietats on predomina sobretot la Ull de llebre, que es combina amb Garnatxa i Syrah. És un vi de color rubí, amb matisos violacis i morats, signe inequívoc de la seva joventut. En nas predominen les notes de maduixa i gerds, i en boca és un vi agradable i fàcil de beure.

Negre Criança

Vi elaborat a partir de Cabernet Sauvignon (50 %). La resta la conformen Merlot , Ull de llebre i Syrah. Aquest vi té una criança d'un any en bótes noves de roure francès i americà. Bona intensitat de color, amb aromes ben conjugades de fruita i la vainilla i espècies procedents de la fusta. En boca és un de bona estructura i amb un final persistent.

Negre Dolç 25è Aniversari

El nostre vi dolç neix a la collita 2001. És un vi de licor lleugerament enranciat, untuós i sedós en boca. Envelllit durant dos anys en barrica i 10 anys al celler del Mas dels Frares. Ofereix en nas una gran complexitat, amb notes de fruits secs on predomina l'avellana barrejada amb espècies i xocolata.

Blanc Aromàtic

S'elabora amb un 60 % de Malvasia i 40% de Moscatell. Vi amb molt bona transparència, on predominen les aromes de caràcter floral. En boca es presenta amb un bon atac i retronasal amb records de nèctar i menta.

Blanc Jove

Elaborat a partir de Xarel·lo, Chardonnay i Sauvignon Blanc. Aquest vi és de color groc amb matissos verdosos, on predominen les aromes varietals, sobretot les afruitades de pinya i cítrics, presentant en boca una bona acidesa que el fa fresc i viu.

Escumós Blanc de Blancs

És el nostre escumós clàssic, elaborat partint de les varietats Macabeu, Xarel.lo, Parellada i Chardonnay.

Escumós Blanc Aromàtic

El Blanc Aromàtic és el nostre escumós de més recent creació. Està elaborat a partir de les varietats Malvasia i Moscatell. És un escumós que destaca per gaudir d'una gran expressió aromàtica, d'aquí el seu nom.

Negre Reserva

Aquest vi s'elabora només les anyades que permeten una excel·lent maduració del raïm. És un cupatge al 50 % de Merlot i Cabernet, envellit durant 16 mesos en barrica de roure francés. La intensitat de color, la seva potent estructura i la gran intensitat d'aromes ben integrades de la barrica el fan un vi d'excepcional qualitat.

ON COMPRAR-NE

Celler de Mas dels Frares

(acceptem targeta de crèdit)

Tel. 977 52 01 97

Vins i Licors Jové

Tel. 877 01 11 04